"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 12 ביוני 2012

הסלט שדוד הכין

כשיש לי פחות זמן, הוא נכנס יותר לעניינים.
הסלטים שלו שונים לגמרי משלי (נו, טבעי, לא?)- איזה כיף!!!

מהגמבה ימינה: סלרי, כוסברה, נבטי עדשים אדומים, נבטי מש ובאמצע סלק
תיבול: פלפל, רוטב סויה, בלסמי, שמן זית ולימון
אה, היו גם אגוזי מלך...

3 תגובות:

  1. נראה טעים! איך מנביטים עדשים ומש? כמו שעועית או שפחות זמן השריה (הם הרי כל כך קטנים)?

    השבמחק
  2. הנה המדריך שלי להנבטה
    http://bit.ly/vmqGP2

    בהצלחה!

    השבמחק