"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום ראשון, 16 בפברואר 2014

ארוחת בוקר משביעה ומהירה- ביצה לא מלוחה בכלל

רציתי משהו ממש מהיר, כי לא היה לי הרבה זמן
ובכל זאת הייתי רעבה...
הנה מה שיצא

עיגולי בננות בחמאה וקנמון- כמה דקות של ערבוב

בקערה בצד ערבבתי 2 ביצים עם כף שקדיה

הוספתי לבננות

שקשקתי קצת, ערבבתי קצת ויצאה לי
מקושקשת מתקתקה, טעימה ומשביעה להפליא!
קצת כמו פנקייק, ובכל זאת קצת שונה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה